Hoevetoerisme Aan het Tombos

Ligging

"Aan het Tombos" is een karaktervolle hoeve die heel rustig gelegen is en waar het heerlijk vertoeven is. Weilanden en bos, destijds zelf aangeplant op twee Romeinse tombes, omringen de boerderij en maken van wandelen een waar feest. Verder kan je gebruik maken van het Limburgse fietsroutenetwerk (knooppunt 183) dat in de buurt gelegen is. Het geheel is bovendien makkelijk bereikbaar via E40 (10 min.) en 5 min. van het station.


Logies

Vakantiewoning in Haspengouw: Een gedeelte van de stallingen, hooizolder en duiventil zijn omgebouwd tot drie ruime vakantiewoningen met alle comfort zoals tv, radio- en Cd-speler, een eigen badkamer, eigen keuken met afwasmachine, oven, microgolf, ... Eén van de verblijven is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en heeft een groot terras. De andere is dan weer een grote loft met 3 slaapkamers en waarvan de badkamer zowel over een bad als een douche beschikt.


Aantal personen

1 x 6 pers. + 2 x 4 pers. Totaal 14 personen + 2 slaapzetels (2 pers.) + 3 kinderbedjes.


Vrienden en familie

Ideaal voor vrienden en familie's. De verblijven kunnen samen gehuurd worden. Jullie kunnen gezellig samen aan één tafel zowel binnen als op het terras.


Cadeaubon

Je wil je partner, familie of vrienden verrassen met een gezellig verblijf in Haspengouw?
Vraag dan naar onze cadeaubon, goed voor één of meerdere overnachtingen bij "Aan het Tombos". Je kan deze bon telefonisch, per mail of via het online contactformulier bestellen.


VakantieCheque "De Logeren in Vlaanderen Vakantiecheque: het ideale geschenk"

Ben je op zoek naar het ultieme cadeau? Zoek je een verrassing voor je partner? Of leg je samen voor een cadeau?
Schenk een heerlijke vakantie dankzij de Logeren in Vlaanderen Vakantiecheque!

 


Extra's

Er is een gemeenschappelijke wasmachine met strijkgerief voorzien. Je kan ook genieten van onze grote tuin waar de paarden en poezen elkaar gezelschap houden.
Ligzetels voor buiten, fietsenstalling, paardenwei en -stalling.

In het dorp is er een warme en een koude bakker, slager, groentewinkel, ijssalon, broodjesbar, restaurant, frituur, apotheek, krantenwinkel, supermarkt, bloemist, kruidenier ...

Voor elke verblijfsgast hebben wij een Limburg Vakantiepas.

Breng gerust je laptop mee, bij ons kan je gratis draadloos op internet via Free-Hotspot.Provincie Limburg

Aan het Tombos - Oude Katsei 79, 3890 Gingelom - Tel +32(0)11 88 59 90